Wij zijn altijd op zoek naar goede Java-, .Net- en mobile developers. Bekijk de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.
Lees meer
Ben je een junior analist en wil je doorgroeien in het informatieanalyse vakgebied?

Lees meer
Kom je vers uit de schoolbanken en denk jij uit het juiste hout gesneden te zijn om bij Quintor te werken?

Lees meer
Op zoek naar een leerzaam bedrijf dat je uitdaagt meer te doen dan de theorie te lezen?

Lees meer

Quintor: een ambitieuze organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen.

Werken bij Quintor

Quintor behoort tot de top van de softwarebedrijven in Nederland, een positie die we verder willen uitbouwen. Daarom investeren wij actief in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wie zoeken we
Quintor zoekt ICT specialisten met een afgeronde HBO/WO opleiding. Je beschikt over goede analytische vaardigheden en wilt tot de top behoren. Verder ben je actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je eigen kennis en vaardigheden.

De organisatie
Quintor kent een platte, informele organisatie met een open cultuur.
Binnen Quintor wordt veel geïnvesteerd in opleiding en training om te zorgen dat onze medewerkers behoren tot de beste Java en .Net specialisten.
Quintor is gevestigd op twee locaties, Amersfoort en Groningen. Onze opdrachten worden op een van deze kantoren of op locatie van de klant uitgevoerd. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je woonplaats.

Procedure
Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met het management en een gesprek met een toekomstig collega. De procedure is efficiënt ingericht en kan in korte tijd worden afgerond, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Contact
Je sollicitatie inclusief je CV kun je mailen naar carriere@quintor.nl. Of stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar:

Quintor Groningen
Ubbo Emmiussingel 112
9711 BK Groningen

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen Quintor of naar een van onderstaande vacatures? Neem dan contact op met Wendy Miltenburg op 06-28554680 of met Robert Tinga op 06-21862066  of laat hier je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Naam

Email

Telefoonnummer