Quintor: een ambitieuze organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen.

Wij zijn software ontwikkelaars

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.

De 4 basis ingrediënten van professioneel software ontwikkelen

Een compleet team. Transparante werkwijze, kennis delen en leren, en de juiste tools in je ontwikkelomgeving. Waarom? Omdat volgens Quintor dat de enige manier is om professioneel software te maken die werkt. Binnen de tijd en binnen budget. Dat is wat onze klanten van ons verwachten en dat is wat wij doen. Want professioneel software maken is geen theorie het is wat je er in de praktijk van maakt. Daar moet alles voor wijken, daar richten we alles op in.

Mensen werken altijd in een compleet team

It’s the teamwork that makes the dream work.

Een transparante werkwijze

Agile Scrum. Zo logisch, dat we er eigenlijk niets meer over willen zeggen.

Kennis delen & leren

Kennis delen is elkaar versterken. Zo leer je van elkaar en maak je betere software. Daar word je als techneut niet alleen beter, maar ook wijzer van.

De beste tools

Goed gereedschap. Dat betekent dat je daar geen obstakels meer hebt. Zodat alle energie gestopt kan worden in het maken van werkende software.