Werken bij Quintor 2018-08-15T15:45:14+00:00

Wij zijn ontwikkelaars!

En dat merk je aan alles. We bouwen met onze eigen Agile/Scrum teams maatwerksystemen voor onze klanten. We doen dat met Java of .NET en hebben een team van Agile informatieanalisten die de juiste vragen stellen zodat de beste oplossing gebouwd kan worden.

Bij Quintor leggen we veel nadruk op Continuous Delivery, Continuous Integration, Docker met Kubernetes, Machine learning en Blockchain. We werken in onze eigen ontwikkelstraten op basis van Atlassian tooling. Ook vinden we het belangrijk om te experimenteren met nieuwe technieken en doen we leuke dingen met Raspberry Pi’s en Up Boards.

Quintor werkt vanuit 4 locaties aan projecten voor onze klanten: Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Groningen. We werken inhouse en op klantlocatie in de regio van onze kantoren.

Heb jij net als wij een passie voor code en werk je graag op basis van Agile/Scrum? Wil jij werken met de beste tools en wil je collega’s die net als jij het beste uit zichzelf willen halen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen in een omgeving waarin het mogelijk is om hands-on aan de slag te gaan met nieuwe technieken? Solliciteer dan vandaag nog bij Quintor. We gaan graag met je in gesprek.

Wat wij doen?

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.

De 4 basis ingrediënten van professioneel software ontwikkelen

Een compleet team, transparante werkwijze, kennis delen en leren, en de juiste tools in je ontwikkelomgeving. Waarom? Omdat volgens Quintor dat de enige manier is om professioneel software te maken die werkt. Binnen de tijd en binnen budget. Dat is wat onze klanten van ons verwachten en dat is wat wij doen. Want professioneel software maken is geen theorie het is wat je er in de praktijk van maakt. Daar moet alles voor wijken, daar richten we alles op in.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen Quintor of naar één van de vacatures? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker (06-53291158) of Emma Zagema (06-83050168) of laat hier je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Naam

Email

Telefoonnummer

Stuur eventueel je CV gelijk op