Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

StaQ night – Java 9

Op 21 september is het zover, dan wordt Java 9 gereleased. Voor Quintor een leuk moment om hier uitgebreid bij stil te staan. Daarom hebben we een Quintor brede StaQ night georganiseerd bij alle 3 onze vestigingen. Tegelijkertijd zal door een aantal collega’s in Amersfoort en Groningen een hands-on sessie worden gegeven om zelf met de nieuwste Java release aan de slag te gaan. Tijdens deze avond gaan we jullie meenemen in een aantal features die Java 9 ons biedt. Features als modularity, jShell & Nashorn zullen we de revue laten passeren.

Tijdens deze avond willen we je hier de eerste ervaringen mee op laten doen.
In het eerste deel zullen ze in een presentatie een korte introductie geven waarbij behandeld wordt wat de belangrijkste wijzigingen en features zijn en hoe het toegepast wordt. Dit gaan we door middel van code voorbeelden en demo’s duidelijk maken.

Na het eten kan iedereen hands-on aan de slag op de eigen laptop om in een aantal opdrachten ervaring op te doen met de nieuwste features van JDK9.

Ter voorbereiding kan je je laptop alvast inrichten met een IDE. Gezien JDK9 op 21 september te downloaden is gaan we deze tijdens de sessie installeren.

Het programma:
16:30 uur Ontvangst
17:00 uur Presentatie
18:00 uur Warme maaltijd
19:00 uur Hands-on Java 9
±21:15 uur Drinks

Schrijf je hieronder in voor de avond op één van onze locaties. Er is op beide locaties een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Ik geef me op voor de StaQ Night op locatie

Voornaam

Achternaam

Email

Bedrijf

Functie

Telefoonnummer (niet verplicht)

Eventuele opmerkingen