Wat we doen

/Wat we doen
Wat we doen 2016-12-02T13:45:53+00:00
Enterprise architectuur

Enterprise architectuur

Vanuit een pragmatische insteek, op basis van jarenlange ervaring, helpen onze software architecten organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van architectuur. De kracht van Quintor zit zowel in het opstellen als in het implementeren van een architectuur. Quintor is in staat de opgestelde architectuur samen met klanten zodanig te implementeren, dat het werken onder architectuur integraal onderdeel wordt van de werkwijze van de betreffende organisatie.

Informatie analyse

Informatie analyse

Een gedegen analyse en en ontwerp is een belangrijke randvoorwaarde voor een succesvol ICT project. De Quintor analisten zijn gespecialiseerd in analyse en ontwerp in een Agile omgeving. Wij maken hierbij gebruik van diverse analyse- en ontwerptechnieken zoals UML, userstories en use-cases.

Java en .NET development

Java en .NET development

De specialisten van Quintor beschikken over veel ervaring met het uitvoeren van software ontwikkelprojecten. We richten ons hierbij primair op het Java en .NET platform. Op basis van deze technologie hebben we inmiddels een groot aantal omvangrijke systemen ontwikkeld. Onze specialisten realiseren of inhouse of bij onze klanten duurzame IT- systemen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de business.

Agile/Scrum

Agile/Scrum

Agile/Scrum is een effectieve en flexibele methode die uitgaat van een iteratief ontwikkel- proces. Kenmerk is een grote betrokkenheid van zowel ontwikkelaars als gebruikers. De methode verkort de time-to-market, verhoogt de acceptatie en verlaagt de kosten. De overstap naar de Agile/Scrum methodiek heeft een grote impact op een organisatie. Wij trainen complete projectteams met een op maat gemaakte training. Aansluitend bieden we support en coaching. Ook adviseren en begeleiden we het management van grote organisaties bij het op duurzame wijze invoeren van een Agile/Scrum werk- en denkwijze.

Mobile development

Mobile development

Quintor is gespecialiseerd in mobiele applicatie-ontwikkeling voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Specifiek voor app-ontwikkeling heeft Quintor haar ‘Mobile development center’ opgezet. In het Mobile development center ontwerpt, ontwikkelt en beheert Quintor apps voor klanten in vele branches. Van stand-alone tot volledig geïntegreerde enterprise apps.

Projecten

Projecten

Quintor neemt projecten turn-key aan, waarbij we het traject van analyse tot beheer uitvoeren. Projecten worden volgens de Agile / Scrum methodiek uitgevoerd in de Quintor software factory. De software factory is een hoogwaardig platform van methoden, technieken, tools, frameworks en best practices en is het product van meer dan vijf jaar ervaring van Quintor in het ontwikkelen van Java en .NET systemen. In de software factory kan Quintor snel projecten uitvoeren met een hoge kwaliteit en voorspelbaarheid.